Menneitä tapahtumia

Harppukamarimusiikkikonsertti
Ma 8.4.2019 klo 17 Tapiolasalin lämpiö, Espoon kulttuurikeskus
Kamarimusiikkikonsertti, jossa eri instrumentteja kuullaan harpun kanssa. Esiintyjät Espoon musiikkiopistosta ja Lahden konservatoriosta.

Harppukonsertti
La 13.4.2019 klo 15 Sirpo-sali, Lahden konservatorio/Lahden konserttitalo
Kirsi Kiviharjun harppuoppilaat Espoon musiikkiopistosta ja Lahden konservatoriosta esiintyvät. Soolo- ja kamarimusiikkiesityksiä.

Harppukonsertti
To 18.4.2019 klo 18 Espoon kulttuurikeskus
Kirsi Kiviharjun harppuoppilaat Espoon musiikkiopistosta ja Lahden konservatoriosta esiintyvät.

Luova improvisaatio- ja sävellysworkshop harpisteille

3. – 5.5.2019 Espoon kulttuurikeskus
Kurssin vetäjänä harpisti, laulaja, improvisoija, säveltäjä ja performanssitaiteilija Salla Hakkola.
Kurssille osallistuivat kaikentasoiset ja -ikäiset harppuoppilaat ja harpistit ympäri Suomen.
Järjestäjä: EMOn harppuoppilaiden tukiyhdistys ry

Kirsti Vartiaisen mestarikurssi

24.-26.3.2017 Kurssisuorituksiin ja konserttiin valmistautujien intensiivikurssi. Opettajana Tampere Filharmonian harpisti Kirsti Vartiainen, joka on opettanut harpunsoittoa mm. Tampereen konservatoriossa sekä Länsi-Helsingin musiikkiopistossa.

Pauliina Kallion yhteissoittokurssi

31.1.-1.2.2015 Lasten yhteissoiton kurssi aloitteleville ja jo muutaman vuoden soittaneille harpisteille. Tavoitteena oli antaa joka soittajalle positiivinen ja kannustava kokemus yhteissoiton mahdollisuuksista, jossa tärkeintä on saada soittaa mahtavassa harppusoinnissa muiden keskellä, nauttia soiton tuomasta ilosta, saada vahvistusta omalle osaamiselleen ja tuntea kuuluvansa isoon harppuorkesteriin. Vetäjänä harpisti Pauliina Kallio, jonka sydäntä lähellä on kaikenlainen harpun ja harppumusiikin eteenpäin vieminen ja tunnetuksi tekeminen

Espoon kansainvälinen harppusymposium 2010
– masterclass Susann McDonald & Linda Wood Rollo

Espoon kansainvälinen harppusymposium 2010 / Espoo International Harp Symposium 2010 järjestettiin 22.-24.10. Espoon Kulttuurikeskuksessa. Opettajina mm. amerikkalaiset huippupedagogit Susann McDonald ja Linda Wood Rollo. Tapahtuman järjestäjänä toimi EMOn harppuoppilaiden tukiyhdistys ry.